Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

V turnovské Náruči získáte více informací o pěstounské péči

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 30. 09. 2016 15:09

Sdílet článek

Ve dnech 13. října 2016 (od 13.00 do 15.00 hodin) a 10. listopadu 2016 (od 10.00 do 12.00 hodin) pořádá Centrum pro rodinu Náruč nezávazné informační setkání na téma pěstounská péče. V prostorách organizace ve Skálově ulici, č. p. 540, Turnov se mohou zájemci dozvědět komplexní informace nejen o pěstounské péči, ale také o celém systému náhradní rodinné péče.

Jedná se o akce pořádané v rámci celokrajské kampaně na podporu náhradního rodičovství s názvem MÍT DOMOV A RODINU „SAMOZŘEJMOST NEBO VZÁCNOST?“.

„Do kampaně na podporu náhradního rodičovství jsou zapojeny organizace z celého Libereckého kraje. Díky jejich aktivnímu přístupu se zájemci o dlouhodobou pěstounskou péči mohou během celého roku účastnit informačních akcí na různých místech Libereckého kraje. Pozvánky jsou spolu s informacemi o náhradní rodinné péči zveřejňovány také na webových stránkách Libereckého kraje,“ uvedla Lenka Kadlecová, náměstkyně hejtmana pověřena řízením resortu sociálních věcí.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky