Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Zahájení projektu Nastavení systémové podpory rodin s dětmi v Libereckém kraji

Bc. Dědková Markéta

tisková mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 10. 2016 12:56

Sdílet článek

Liberecký kraj zahájil dne 1. října 2016 realizaci individuálního projektu s názvem "Nastavení systémové podpory rodin s dětmi v Libereckém kraji“. Projekt bude realizován po dobu 36 měsíců a bude ukončen k 30. 9. 2019. Financování projektu je zajištěno z Evropského sociálního fondu, ze státního rozpočtu České republiky a z rozpočtu Libereckého kraje v celkové maximální výši 7 025 696,25 Kč. 

Realizace projektu bude probíhat v rámci 4 hlavních aktivit, jejichž cílem je podpora systémové spolupráce všech subjektů péče o rodinu a dítě v Libereckém kraji, zejména zvýšení kvality sociální a komunitní práce. Aktivity projektu zajistí vzdělávání odborných pracovníků (včetně zaměstnanců žadatele a personálního posílení), realizaci mezioborových kulatých stolů a seminářů dobré praxe a tvorbu Strategického plánu Rodinné politiky Libereckého kraje.

logo EU_OP_zamestnanost

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky