Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Den matek oslavili s Korálkem a v předstihu

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 04. 05. 2022 15:36
  • Sociální

Sdílet článek

V předstihu si v českodubském domově ve středu 4. 5. 2022 připomenuli Den matek. Stejně jako v minulosti byl ve spolupráci s Nadací SYNER klientům nabídnut kulturní program v podání dětského souboru Korálek, každý klient dostal malý dárek, ženám byly předány květiny. Po smutných covidových letech všichni aktéři uvítali návrat k původním tradicím, k normálním časům.

„Den matek považuji za krásný svátek a je správné, že si ho připomínáme. Matky si ho, za vše, co dělají pro své rodiny, zcela jistě zaslouží,“ uvedla na úvod představení Iva Urbanová z Nadace Syner. Jak dále podotkla, pro Nadaci je podpora seniorů jedním z hlavních smyslů existence. Program, kterým se děti z Korálku prezentovaly, měl u přihlížejících obyvatel domova velký úspěch. Důkazem pro toto tvrzení byl mohutný potlesk na závěr vystoupení.

Spolupráci s nadací považují v domově za důležitou a přínosnou. „Dlouholeté podpory si vážíme. Dostává se nám pomoci i od jiných donátorů, ale kontinuální spolupráce s Nadací je svým způsobem opravdu unikátní,“ řekl Radim Pochop, ředitel domova.

Domov důchodců Český Dub je příspěvkovou organizací Libereckého kraje, svůj nový domov v něm nalezlo celkem sto seniorů a seniorek.

TZ: Radim Pochop, ředitel domova důchodců Český Dub 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky