Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

DESATERO PRO RODIČE_Raná péče

Jiří Tůma

vedoucí oddělení rozvoje a financování sociálních služeb

  • 19. 01. 2018 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Nadace rozvoje občanské společnosti (NROS), v rámci svého programu Včasná pomoc dětem, vytvořila online mapu dostupných služeb rané péče, jedná se o podpůrnou webovou stránku pro rodiny, které hledají pomoc. Součástí je návodné Desatero pro rodiče, které jim zodpoví otázky související s postižením dítěte, v mapě pak mohou rodiče vyhledat nejbližšího poskytovatele rané péče dle druhu postižení u dítěte.

Smyslem mapy dostupných služeb rané péče je dosáhnout na co největší počet lidí, kteří mohou tyto služby potřebovat.

Mapa se je dostupná na https://ranapece.vcasnapomocdetem.cz/

Více informací o programu naleznete zde: https://www.nros.cz/podporujeme/vcasna-pomoc-detem-2/ 

V případě nějakých nejasností nebo doplňujících otázek se může obracet na manažerku programu Alenu Šváchovou, 227 271 266, alena.svachova@nros.cz

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky