Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Domov pro seniory  ve Vratislavicích nad Nisou oslavil výročí 110 let existence

Mgr. Eva Stehlíková, ředitelka organizace Domov pro seniory Vratislavice nad Nisou, příspěvková organizace

odborný zaměstnanec SPOD

  • 03. 10. 2018 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Zahradní slavností s podtitulem "Jak běžel čas..." jsme si ve čtvrtek 13. 9. 2018 připomněli historii i současnost budovy postavené v minulém století ze šlechetných pohnutek pro veřejný zájem a humánní účely. Tato myšlenka byla celých 110 let naplňována, i když v různých formách. A že se časy mění, dokládá právě probíhající rekonstrukce na odděleních Domova se zvláštním režimem, jejíž cílem je vytvořit odpovídající podmínky pro klienty i personál na úrovni, která je minimálně standardem při poskytování sociální péče.

Společně s milými hosty, kolegy a klienty dalších sociálních zařízení jsme shlédli program, který vycházel z názvu pořadu "Jak běžel čas ...". Se svým vystoupením nás přišli potěšit účinkující napříč všemi generacemi, od roztomilých dětí z mateřských školek po vitální seniory z pěveckého souboru Matylda a Tylda, kteří zároveň ukončili kulturní pořad.

Věříme, že se všichni návštěvníci u nás cítili dobře, a že to bylo pro ně příjemně strávené odpoledne.

Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem sponzorským partnerům, díky nimž mohla být myšlenka důstojných oslav realizována v takovém rozsahu.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky