Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace pro občany Ukrajiny

Mgr. Eva Říhová

odborný zaměstnanec pro externí komunikaci

  • 25. 02. 2022 08:52
  • Sociální
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Občané Ukrajiny, prosím, sledujte web Ministerstva vnitra ČR. Budou zde zveřejňovat důležité informace související s pobytem v ČR. Postupně i v Ukrajinštině.

 https://www.mvcr.cz/.../informace-pro-obcany-ukrajiny.aspx

___________________________________________

Громадяни України, просимо стежити за сайтом МВС. Ми тут будемо публікувати важливу інформацію, пов’язану з перебуванням у Чехії. Поступово і на українській мові.

https://www.mvcr.cz/.../informace-pro-obcany-ukrajiny.aspx

 

Kam posílat nabídky konkrétní pomoci?

ubytovaniukrajina@suz.cz, tak zní e-mailová adresa zřízená Správa uprchlických zařízení MV za účelem pomoci v souvislosti se situací na Ukrajině.

Děkujeme za spontánní projevy solidarity českých občanů, měst, obcí, institucí i soukromých společností, velmi si toho vážíme. V případě eskalace situace budeme za nabídky, především ubytování hromadného typu, velmi rádi.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky