Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Kurz osobního rozvoje pro maminky na Liberecku

03. 07. 2019

Maminkám na Liberecku se naskytla jedinečná příležitost absolvovat zdarma kurz, který zvýší jejich kvalifikaci a zároveň jim pomůže i v osobním rozvoji. Kurz, který zajišťuje organizace Attavena, startuje v polovině září 2019.

Řešíte brzký návrat do práce? Uvažujete o podnikání? Nebo hledáte chvíli sama pro sebe? V tom případě je tato nabídka určena právě pro Vás. Osnova vzdělávacího programu je zaměřena na posílení a získání nových znalostí nejen z oblasti počítačů. Vyzkoušíte si práci s kancelářskými a grafickými programy. Zažijete psychologické sezení. Naučíte se dělat vlastní webové stránky. Zjistíte, jak správně nastavit rodinné finance. Zaktualizujete svůj životopis a připravíte se na pracovní pohovor. Poznáte se s inspirujícími lidmi, kteří podpoří vaše sebevědomí. A to se Vám hodí jak v pracovním, tak i osobním životě. Během kurzu je myšleno i na děti, proto bude zajištěné hlídání dětí zdarma. Po ukončení kurzu získáte certifikáty a nárok na proplacení dalšího vzdělávání.

Pro bližší informace vyplňte nezávazný formulář na www.attavena.cz (Osobní rozvoj - Liberec) nebo napište na email zuzana.heferova@attavena.cz

Kapacita kurzu je omezena.

attavena

 

Ing. Kateřina Hájková
katerina.hajkova@kraj-lbc.cz
Telefon: 485226449
Mobil: 725704059