Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj hledá babičku roku 2022

Anna Vašková

odborný zaměstnanec

  • 29. 08. 2022 16:09
  • Sociální

Sdílet článek

Krajské kolo soutěže Babička roku 2022 se uskuteční 5. října v Lidových sadech v Liberci. V zábavné talentové soutěži může zvítězit každá žena nad šedesát let s trvalým pobytem v Libereckém kraji. Akci plnou zábavy a živé hudby pořádá Krajská rada seniorů Libereckého kraje ve spolupráci s Libereckým krajem.   

„Soutěž Babička roku má za cíl ukázat, že i ti, kteří hodně pamatují, mohou v něčem vynikat. Akce není zábavná jen pro samotné babičky, ale díky zábavnému programu se budou bavit opravdu všechny generace. Jsem velmi rád, že máme možnost jako Liberecký kraj takovou akci podpořit,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort sociálních věcí.

Pro účast v soutěži je třeba vyplnit přihlášku (v příloze) a tu zaslat do 15. září na adresu Krajská rada seniorů Libereckého kraje, Mlýnská 611/35, 460 01, Liberec nebo elektronicky na e-mail krs-lk@seznam.cz.

Finále soutěže se bude konat ve velkém sále Kulturního a společenského centra Lidové sady Liberec, kde po skončení bude pokračovat oslava Mezinárodního dne seniorů s živou hudbou.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky