Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Liberecký kraj opět po šesti letech zahájí výběrová řízení na pozice ředitelů v sociálních zařízeních

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 02. 06. 2021 10:28
  • Sociální

Sdílet článek

Někteří ředitelé v krajských sociálních zařízeních letos završují svá šestiletá funkční období. V současné době se to týká ředitelky Dagmar Žaloudkové z Domova důchodců Sloup v Čechách, jejího velkohamerského protějšku Čestmíra Skrbka a Jany Lachmanové z hodkovického Domova a Centra aktivity. Liberecký kraj proto vyhlásil výběrová řízení na jejich pozice, do nichž se mohou stávající ředitelé rovněž znovu přihlásit.        

„Chtěl bych všem ředitelům poděkovat za jejich poctivou práci. Zejména je třeba zdůraznit jejich nasazení v době koronavirové pandemie. Ve svých zařízeních ji zvládli s bravurou,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek pro resort sociálních věcí.

Dagmar Žaloudková, Čestmír Skrbek i Jana Lachmanová končí ve své funkci k 30. září letošního roku. Do výběrového řízení na obsazení pozice ředitele v Domově důchodců Velké Hamry a hodkovického Domova a Centra aktivity se mohou zájemci hlásit do 21. června letošního roku. Přihlášky do konkurzu na šéfa Domova důchodců Sloup v Čechách lze zasílat do 13. července.

„Je třeba podotknout, že i stávající ředitelé se samozřejmě mohou do výběrového řízení bez jakýchkoliv problémů opět přihlásit. S jejich prací jsme byli velice spokojeni,“ uzavřel náměstek Tulpa.    

 

Youtube video

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky