Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Ocenění Cena kvality v sociální péči za rok 2017 putovalo do zařízení Domov důchodců Rokytnice nad Jizerou

Mgr. Michaela Krejčová

odborný zaměstnanec SPOD

  • 04. 12. 2017 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Dne 9. listopadu proběhlo v sídle Senátu Parlamentu České republiky, ve Valdštejnském paláci, za účasti senátorek Milady Emmerové, Zuzany Baudyšové, Emílie Třískové a Jiřího Voseckého, náměstka ministryně práce a sociálních věcí pověřeným řízením sekce pro sociální a rodinnou politiku Martina Kučery a mnoha dalších významných hostů, předávání ocenění Ceny kvality v sociální péči za rok 2017. 

Oceněni byli nejen poskytovatelé sociálních služeb z celé České republiky, ale také jednotlivci z oblasti sociálních služeb. Mezi oceněnými v kategorii Poskytovatelé sociálních služeb pro seniory, bylo také zařízení Domov důchodců Rokytnice nad Jizerou, příspěvková organizace. 

Celému zařízení, které vede paní ředitelka Mgr. Helena Housová patří poklona! Zřizovatel si je vědom, že za každým takovým oceněním je celý spolupracujícím tým zařízení.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky