Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Pozvánka na výstavu prací a aukci keramického betlému z dílny zařízení Domov Raspenava, příspěvková organizace

Mgr. Krejčová Michaela

odborný zaměstnanec SPOD

  • 03. 11. 2017 12:55
  • Sociální

Sdílet článek

Dovolujeme si Vás pozvat na výstavu prací klientů zařízení Domov Raspenava, příspěvková organizace, s názvem "S radostí", která proběhne pod záštitou náměstka hejtmana, Mgr. Pavla Svobody ve dnech 3. - 30. 11. 2017 ve vestibulu Krajského úřadu Libereckého kraje. 

Srdečně Vás zveme také na aukci vystavovaného betlému a prodej výrobků ve čtvrtek 30. 11. 2017 v 16:00. Výtěžek bude použit ve prospěch uživatelů zařízení a rozvoj služby sociálně terapeutických dílen.

POZVANKA

 

 

 

 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky