Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Proběhlo slavnostní předání sociálního vozidla zařízení Služby sociální péče TEREZA, příspěvková organizace

Mgr. Michaela Krejčová

odborný zaměstnanec SPOD

  • 11. 05. 2021 09:22
  • Sociální

Sdílet článek

Dne 7. 5. 2021 proběhlo před budovou Služeb sociální péče Tereza, p.o. v Benešově u Semil slavnostní předání vozidla Dacia Dokker zástupci společnosti Kompakt spol. s r.o., v rámci projektu „Sociální automobil“.  Z důvodu vyhlášení mimořádných opatření související s pandemií COVID-19 proběhlo předání bez přítomnosti sponzorů a dalších návštěv,  pouze za účasti zástupců firmy Kompakt spol. s r.o. a zástupců SSP Tereza, p.o.

Finance na tento automobil získala společnost Kompakt spol. s.r.o. od firem, které si na dobu čtyř let zakoupily na autě reklamní prostor a využily tak možnost propagovat svoji firmu za velmi příznivou cenu a zároveň podpořily veřejně prospěšné aktivity. Automobil bude SSP Tereza využíván na základě Smlouvy o výpůjčce za symbolickou 1,- Kč ročně.

Zařízení SSP Tereza navštěvují klienti s mentálním, kombinovaným a s chronickým duševním onemocněním. Sociální automobil je významný pomocník, který bude sloužit všem klientům k jejich dopravě při zprostředkování kontaktu se společenským prostředím (např. doprovod na úřady a instituce poskytující veřejné služby), ale také k dopravě na kulturní akce (např. výlety, zájezdy, soutěže, exkurze, společenská setkání) apod.

Projekt „ Sociální automobil“ usiluje o vytvoření, zdokonalení a obnovení vozového parku v zařízeních poskytujících sociální služby, jenž odpovídá současným parametrům a podmínkám, které jsou nezbytné pro přepravu hendikepovaných osob.

Děkujeme tímto společnosti Kompakt spol. s r.o. a všem sponzorům, kteří se do této akce zapojili a přispěli tak ke zdárnému ukončení projektu ještě v době pandemie.

 

                                                                                   Bc. Marie Vojtíšková

V Benešově u Semil 10. 5. 2021

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky