Můžeme pracovat s cookies,
ať víme, jak to na našem webu žije?

Setkání klientů Jedličkova ústavu se zaměstnanci společnosti ČEZ Distribuce Děčín na zámku ve Velkém Březně

08. 10. 2018

Setkávání a spolupráce zaměstnanců společnosti ČEZ Distribuce Děčín s klienty Jedličkova ústavu trvá od roku 2009, kdy v rámci dobrovolnického dne, přijely do Liberce dvě pracovnice z distribuce. Okamžitě začaly vznikat nápady na podporu a zlepšení podmínek poskytování služby pro naše klienty. Kromě vánočních dárků od zaměstnanců společnosti ČEZ Distribuce Děčín nás podpořila Skupina ČEZ prostřednictvím Nadace ČEZ prostředky například na provoz a vybavení ústavu a na automatické dveře do Centra denních služeb ústavu.

Za ta léta se z nás stali již opravdoví kamarádi, a to jak z klientů, tak i personálu. Vždy je připravený program plný zábavy a legrace. V minulých letech jsme navštívili například děčínskou i ústeckou ZOO, plavili se lodí po Labi z Děčína do Hřenska a zpět, vyjeli lanovkou na Větruši, kde jsme si prošli zrcadlové i přírodní bludiště. Naopak, jako poděkování, jsme pracovníkům ČEZ Distribuce připravili v areálu zahrady Jedličkova ústavu sportovní odpoledne s občerstvením a výletem na Ještěd.

Letos jsme přijali pozvání na již tradiční setkání na státní zámek Velké Březno. Netradiční pohádková prohlídka zámku probíhala za doprovodu samotných princezen, nechyběla ani prohlídka zámeckého parku. Na závěr, tak jako vždy, nechyběl společný oběd zakončený tradiční zmrzlinou.

Všem zaměstnanců společnosti ČEZ Distribuce Děčín patří velký dík

Změstnanci zařízení Jedličkův ústav, příspěvková organizace