Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Změna provozní doby Krajského asistenčního centra pomoci Ukrajině Libereckého kraje

Mgr. Eva Říhová

odborný zaměstnanec pro externí komunikaci

  • 13. 05. 2022 10:41
  • Sociální
  • Zdravotnictví

Sdílet článek

Регіональний центр допомоги Україні у Ліберецькій області обмежує свою роботу з суботи, 14 травня 2022 року, у звязку із зниженням попиту на його послуги. З понеділка по пятницю центр працюватиме з 08:00 до 17:00. У решту часу Регіональний центр допомоги Україні у Ліберецькій області надаватиме тимчасовий притулок тільки для новоприїжджих.

Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině Libereckého kraje od soboty 14. 5. 2022 z důvodu nižšího zájmu o služby omezuje provoz na pracovní dny. Od pondělí do pátku bude centrum otevřeno v čase 8.00 až 17.00. Mimo tento čas bude Krajské asistenční centrum pomoci Ukrajině Libereckého kraje zajišťovat pouze nouzové přístřeší pro nově příchozí. 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky