Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

12. Zahradní slavnost v domově důchodců ve Sloupu v Čechách 

Ing. Petra Foktová

odborný zaměstnanec - Individuální projekt LK ,,Podpora procesů v rámci reformy péče o duševní zdraví v Libereckém kraji"

  • 12. 09. 2023 06:45
  • Sociální

Sdílet článek

V sobotu 2. září 2023 se uskutečnila v domově ve Sloupu v Čechách 12. Zahradní slavnost, která byla zároveň oslavou 65. výročí vzniku domova.

Slavnost zahájila ředitelka organizace Mgr. Dagmar Žaloudková, MBA vzpomínkou na uplynulých 65 let. Bohatý program pak odstartoval vystoupením smíšeného družstva senior mažoretek. V průběhu celého dne se konaly klání 4 přihlášených družstev ze spřátelených domovů. Tyto soutěže byly nakonec vyhodnoceny a vítězem letošního ročníku se stalo družstvo DOZP Kytlice. Medailemi, diplomy, květinami a také sladkou odměnou byla odměněna všechna družstva.

Slavnosti se účastnili uživatelé domova, jejich rodinní příslušníci, spřátelené domovy a další hosté a návštěvníci. Prodejní stánky, domácí pekárna, retro zmrzlina, stánek s občerstvením, divadlo, koně, dravci, skákací hrad, výcvik psů a divadélko nabídli pestrý program a vyžití nejen dospělým, ale i dětem. Celým odpolednem pak provázela hudba kapely Swing band a další muzikanti.

Slavnost není jen o soutěžích a nabitém programu, ale také o rodinném a přátelském setkávání.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky