Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Blíží se pátý ročník soutěže Babička roku Libereckého kraje 

Mgr. Filip Trdla

tiskový mluvčí kraje a krajského úřadu

  • 06. 09. 2023 11:47
  • Sociální

Sdílet článek

Pátý ročník krajského kola Babička Libereckého kraje 2023 a Oslava Mezinárodního dne seniorů se bude konat 21. září od 13 hodin v sále Kulturního a společenského centra Lidové sady v Liberci. Na podiu vystoupí finalistky z oblastních kol konaných v průběhu jara v Liberci, Jablonci nad Nisou, České Lípě, Semilech a Turnově. Do finále postoupilo 15 seniorek, které předvedou své dovednosti. Finalistka vybraná porotou bude reprezentovat Liberecký kraj na celorepublikovém superfinále 24. října 2023 v Olomouci.

„Soutěž Babička roku má za cíl ukázat, že i ti, kteří hodně pamatují, mohou v něčem vynikat. Akce není zábavná jen pro samotné babičky, ale i pro všechny generace. Jsem velmi rád, že jsme měli možnost jako Liberecký kraj takovou akci podpořit,“ uvedl Petr Tulpa, náměstek hejtmana pro resort sociálních věcí.

I v letošním ročníku se může divácky zúčastnit veřejnost a užít si zábavné odpoledne ve společnosti soutěžících s hudebním doprovodem. Vstup je zdarma. Na zábavnou soutěž Babička Libereckého kraje naváže od 16 hodin Oslava dne seniorů, v rámci které zazpívá Miluška Voborníková.

Akci pořádá Krajská rada seniorů Libereckého kraje za finanční podpory Libereckého kraje.

  • babicka roku 2023-Miluska plakat A4 (.pdf)
    3 MB
    06. 09. 2023 12:00

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky