Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informační setkání pro zájemce o pěstounskou péči

Ing. Kateřina Hájková

Koordinátorka rodinné politiky – projekt Systémová podpora práce s rodinou v LK

  • 12. 03. 2018 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Zajímá vás problematika pěstounské péče, či uvažujete o tom, že byste se chtěli stát pěstouny? Pak dorazte 20. března do turnovské Náruče na informační setkání pro zájemce o pěstounskou péči.  Akce proběhne v sídle Centra pro rodinu Náruč ve Skálově ulici, č. p. 540, Turnov mezi 13 a 15 hodinou. Pokud vám termín nevyhovuje, můžete si domluvit individuální schůzku. Více informací se dozvíte v přiloženém letáku či zde.

I toto setkání se koná v rámci celokrajské kampaně na podporu náhradního rodičovství s názvem MÍT DOMOV A RODINU „SAMOZŘEJMOST NEBO VZÁCNOST?“.

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky