Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Poradna Národní rady osob se zdravotním postižením v Liberci nyní poskytuje i terénní péči

Jan Mikulička

odborný zaměstnanec vztahů s veřejností

  • 03. 10. 2023 14:43
  • Sociální

Sdílet článek

O terénní službu rozšířila svou činnost poradna Národní rady osob se zdravotním postižením České republiky, která sídlí v liberecké Voroněžské ulici. Poradkyně se nyní na základě telefonické či e-mailové žádosti může domluvit s klienty na schůzce v jejich domácím prostředí. Tím se služba o krok víc přibližuje také imobilním klientům.

Poradna pomáhá například v oblastech vyhledávání sociálních služeb v regionu, konzultaci ke smlouvám o poskytování sociální služby, nemocenského, zdravotního a důchodového pojištění, příspěvku na péči a dalších dávek, k problematice zaměstnávání osob se zdravotním postižením, občanského a pracovního práva ve vztahu k osobám se zdravotním postižením a podobně.

 

Kontakty na vedoucí poradny v Liberci:

Bc. Miroslava Minaříková

Tel.:  731 504 057

e-mail: poradnaliberec@nrzp.cz

Voroněžská 144, 460 01  Liberec

 

Konzultační hodiny kanceláře:

Úterý    8:00 až 12:00 a 12:30 až 16:00

Středa   8:00 až 12:00 a 12:30 až 16:00

Čtvrtek 9:00 až 12:00

Další informace k poradenství se nalézajína webových stránkách Poradna | Národní rada osob se zdravotním postižením ČR | pomáháme druhým (nrzp.cz).

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky