Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Střípky z vánočního koncertu pro pěstounské rodiny

Mgr. Michaela Krejčová

odborný zaměstnanec SPOD

  • 16. 12. 2022 15:03
  • Sociální

Sdílet článek

Příjemná hudba, světla, zasněžená noc, magická atmosféra plná pohody a radosti v dětských očích, i takovými slovy by se dal popsat vánoční koncert pořádaný oddělením sociální práce odboru sociálních věcí Krajského úřadu Libereckého kraje. Hudební setkání proběhlo dne 15. 12. 2022 ve vstupní hale budovy Krajského úřadu Libereckého kraje. Smyslem setkání bylo mimo jiné poděkování pěstounským rodinám v Libereckém kraji za obětavou a láskyplnou péči, kterou věnují dětem, které potřebují náhradní domov.

Součástí programu byla také možnost návštěvy terasy budovy Libereckého kraje s magickým večerním výhledem na Liberec a přilehlé okolí. Vánoční atmosféru, kromě živého vystoupení saxofonisty a klarinetisty Luboše Lachmana, zpříjemnila rovněž nabídka teplých nápojů od pražírny Zina’s coffee.  I letos byly pro příchozí připraveny drobné balíčky, které svým obsahem potěšily malé i velké a staly se tak prvním vánočním překvapením letošního roku. Doufáme, že v příštím roce proběhne akce ve stejně přívětivé atmosféře a budeme moci v řadách pěstounů přivítat i nové tváře.

 

Zajímá Vás náhradní rodinná péče či chcete dát domov dítěti, které jej potřebuje? Navštivte stránky zaměřené na náhradní rodinnou péči v Libereckém kraji – http://www.rodinalk.cz 

 

 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky