Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Informace pro poskytovatele sociálních služeb_KISSOS - Průběžná zpráva

Mgr. Tůma Jiří

vedoucí oddělení rozvoje a financování sociálních služeb

  • 13. 06. 2017 15:14
  • Sociální

Sdílet článek

P O Z O R - Aktuální informace:

 

Vážení poskytovatelé sociálních služeb,

dovolujeme si vás upozornit na povinnost podat:

1) Hlášení dalšího zdroje financování – termín podání nejpozději do 15. 7. 2017;

2) Průběžnou zprávu o poskytování sociálních služeb za období 1. 1. - 30. 6. 2017 – termín pro vyplnění 31. 7. 2017 do 24 hod.

 

Hlášení je nutné podat v rozsahu dle přílohy č. 4 Smlouvy o dataci/příspěvku zřizovatele nebo dle totožného formuláře, který je součástí Metodiky pro poskytovatele, viz příloha č. 2, který je dostupný pod odkazem http://odbor-socialni.kraj-lbc.cz/dotace/dotacni-rizeni-na-podporu-socialnich-sluzeb-z-rozpoctu-libereckeho-kraje-z-prostredku-mpsv-na-r-2017/metodika-kraje-pro-poskytovatele-2017. Hlášení je nutné podat v elektronické podobě opatřené zaručeným elektronickým podpisem, a to prostřednictvím datové schránky, nebo doručit v papírové podobě, podepsané statutárním zástupcem poskytovatele – poštou nebo osobně na podatelnu KÚ Libereckého kraje. V případě, že budete podávat Hlášení v papírové podobě, upozorňujeme, že 15. 7. 2017 není pracovní den a je proto nutné doručit Hlášení na podatelnu KÚ LK nejpozději do 14. 7. 2017, včetně.

Kontakt – M. Pražáková, tel. 485 226 902, e-mail: marcela.prazakova@kraj-lbc.cz

Dále si vás dovolujeme upozornit na vyplnění Průběžné zprávy o poskytování sociálních služeb, a to formou výkazu prostřednictvím systému KISSOS - modul Evidence a realizace viz https://kissos-lbc.ders.cz, a to v rozsahu, v jakém je přímo v tomto programu uvedeno. Data do karty se vyplňují do dvou sloupců:

  1. sloupec „Skutečnost k 30. 6. 2017“, tj. skutečná data za období 1. 1. - 30. 6. 2017;
  2. sloupec „Roční výhled k 30. 6. 2017“, tzn. plán na celý rok 2017 (kdy už znáte skutečná data za první polovinu roku a  k tomu odhadujete zbývající část roku 2017). Do tohoto sloupce vyplňte data za celý rok.

Karty Evidence a realizace – horní část bude otevřena od 1. 7. 2017, část „Podíl zadavatelů“ je otevřena už nyní a lze ji průběžně vyplňovat. V případě potřeby je možné údaj doplnit textovým komentářem, neváhejte použít pole i vpravo dole pod vyplňovaným údajem.

Proto, abyste mohli řádně vyplnit modul Evidence a Realizace, je nutné u každé sociální služby rozkliknout všechny zpřístupněné moduly do úrovně detailu (je nutné rozkliknout symbol LUPA). Je nutné tedy rozkliknout a zkontrolovat obsah v modulu „Síť sociálních služeb“, „Vyrovnávací platba“, „Podíl zadavatelů“ a „Evidence a realizace“. Systém je nastaven tak, abyste těmito kroky provedli kontrolu systému a mohli řádně vyplnit průběžnou zprávu.

V případě, že po výše uvedeném termínu zjistíte, že jste do karty uvedli chybný údaj, kontaktujte M. Pražákovou, tel. 485 226 902, e-mail: marcela.prazakova@kraj-lbc.cz

Vaše zkušenosti, poznámky a připomínky k programu KISSOS rádi uvítáme pro další rozvoj KISSOSu – kontakty:

marketa.pechova@kraj-lbc.cz (analytik aplikace pro řízení sítě sociálních služeb projektu „ Procesy střednědobého plánování, síťování a financování sociálních služeb v Libereckém kraji“),

kissos.lbc@kraj-lbc.cz;

marcela.prazakova@kraj-lbc.cz,

jiri.tuma@kraj-lbc.cz.

 
 

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky