Zdá se, že používáte prohlížeč, který nepodporuje dnešní standard pro zobrazování obsahu na webu. To může způsobit, že některé části webu nemusí fungovat správně. Doporučujeme Vám prohlížeč aktualizovat nebo si stáhnout takový, který současné standardy splňuje.

Nastavení cookies

"Cookies" jsou malé soubory prohlížeče, které nám umožňují dočasně ukládat informace ohledně vašeho zařízení a vás, jako uživatele, výhradně v době, kdy procházíte web Libereckého kraje. Tyto soubory nám pomáhají získat informace o návštěvnosti a chování uživatelů, na základě kterých web průběžně vylepšujeme.

Přeskočit navigaci a přesunout k obsahu Přeskočit obsah stránky a přesunout k patičce

Návštěva paní exministryně práce a sociálních věcí v příspěvkové organizaci OSTARA

 Mgr. Petra Bröcklová, ředitelka organizace

odborný zaměstnanec SPOD

  • 05. 09. 2018 00:00
  • Sociální

Sdílet článek

Dne 13. března navštívila pobytovou sociální službu OSTARA, p. o. exministryně práce a sociálních věcí paní Jaroslava Němcová. Tato návštěva se konala v rámci programu výjezdního zasedání vlády České republiky v Libereckém kraji. Paní exministryně se v této příspěvkové organizaci Libereckého kraje zajímala především o transformaci sociální služby, kterou organizace před nedávnem prošla, a o změny v životě uživatelů služby, jež nastaly v souvislosti s přestěhováním sociální služby z obce Mařenice do nových lokalit ve Cvikově a Novém Boru. Doprovod paní exministryni během její návštěvy zajistil náměstek hejtmana pověřený řízením rezortu sociálních věcí pan Pavel Svoboda.

Paní exministryně se následně v rámci rubriky „Slovo ministryně“ na stránkách MPSV https://www.mpsv.cz/cs/34021 o této návštěvě zmínila: „Ve Cvikově na Liberecku mě zase potěšila perfektní transformace pobytového zařízení pro klienty s mentálním a kombinovaným postižením. Všechny nové objekty zde mají komunitní charakter a byly postaveny za rekordních devět měsíců. Vše navíc zaštiťuje příspěvková organizace. Centrum nemůže být v lepších rukou.“

Ráda bych za všechny, kteří se na transformaci příspěvkové organizace podíleli, paní exministryni za tato slova uznání poděkovala, velmi si tohoto ocenění vážíme.                           

Sdílet článek

Zpět
Přeskočit patičku a přesunout na konec stránky Zpět na začátek stránky